Selgusid Soome100 suurkontserdi õhtujuhid

Soome 100 portaal
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jan Uuspõld
Jan Uuspõld Foto: TV3

Soome 100 kontserdil Tallinnas on nii eestlasest kui ka soomlasest õhtujuht, kelleks on tuntud telenäod Jan Uuspõld ja Sanna Stellan.

Soome juubeliaasta peasündmus Eestis on suur kontsert  10. juunil kell 18 Tallinnas Vabaduse väljakul. Lavale astub esinduslik seltskond Soome ja Eesti muusikuid. Kolme tunni jooksul kõlavad erinevate aastakümnete hitid.

Nagu ei vaja Eestis tutvustamist näitleja ja koomik Jan Uuspõld, teatakse kontserdi teist õhtujuhti väga hästi Soomes.

Sõnakas ja vaimukas Sanna Stellan on armastatud näitleja, stand-up koomik, tele- ja raadiosaatejuht, kes on esinenud paljudes filmides ja telesarjades, näiteks populaarses komöödiaseriaalis «Siskonpeti» («Pidžaamapidu»). Ta on teinud lavarolle Takomomo ja Aleksanteri-teatris, viimases on tal sel hooajal osa näidendis «Kõik minu emad, kõik minu tütred».

Foto: Eesti Soome instituut

Soome 100 kontsert toob kokku Eesti ja Soome popmuusika legendid Tõnis Mägi ja Vesa-Matti Loiri. Laval on ka Chalice, Iiris, Mari Kalkun, Lenna, Jaan Pehk, Jüri Pootsmann, Stig Rästa ja Villu Tamme Eestist ning Petri Laaksonen, Paleface, Ronya, Scandinavian Music Group, Tuomo ja Ailu Valle Soomest.

Muusikanäiteid ja rohkem lugemist leiad siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles