Ühendriikides hukkus majapõlengus seitsmeliikmeline pere

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästetöötajad Akronis mahapõlenud maja juures.
Päästetöötajad Akronis mahapõlenud maja juures. Foto: Dake Kang/AP

Ühendriikides hukkus esmaspäeva varahommikul süttinud majapõlengus seitsmeliikmeline pere, kelle seas viis last, teatasid võimuesindajad.

Õnnetus leidis aset Akroni linnas asuvas perekonna kahekorruselises majas. Tuletõrjujad jõudsid sündmuspaigale kella kolme ajal hommikul.

Hukkunute isikud tuvastanud sugulase sõnul jätsid tulekahjus elu 35-aastane perepea Dennis Huggins, tema 38-aastane elukaaslane Angela Boggs, 14-aastane Jered Boggs, kuueaastane Daisia Huggins, viieaastane Kylle Huggins, kolmeaastane Alivia Huggins ja 11-kuune Cameron Huggins.

Kahjutule süttimise põhjused pole veel teada. Sündmuskohta uuriti muu hulgas koeraga, kuid esialgu pole teavitatud, mida avastati.

Põleng leidis aset kvartali kaugusel majast, kus 2016. aasta aprillis põlesid sisse naine ja mees ning mida uuriti võimaliku süütamisena, kuid esialgu pole tõendeid, et juhtumid oleksid seotud.

Linnapea Daniel Horrigan avaldas hukkunute lähedastele kaastunnet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles