Valge Maja skandaalides ilmneb uusi tahke

Hanna-Hulda Reinkort
, välisuudiste toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ISISe terroriohu inforing: Iisraeli peaminister Benjamin Netanyahu (paremal),USA president Donald Trump ja Vene välisminister Sergei Lavrov.
ISISe terroriohu inforing: Iisraeli peaminister Benjamin Netanyahu (paremal),USA president Donald Trump ja Vene välisminister Sergei Lavrov. Foto: STAFF/REUTERS/Scanpix

USA soov keelustada lennukites elektrooniliste vahendite kasutamine sai väidetavalt alguse Iisraeli antud infost, et ISIS on õppinud peitma pomme sülearvutite sisse.

The Washington Post teatas esmaspäeval, et Trump olla jaganud seda salajast luureinfot eelmisel nädalal Valget Maja külastanud Vene välisministri Sergei Lavrovi ja suursaadiku Sergei Kisljakiga, oma tähtsaimalt Lähis-Ida liitlaselt luba küsimata.

Presidendi rahvusliku julgeoleku nõuniku H. R. McMasteri sõnul ei teadnud aga riigipea kohtumise ajal, kust info pärines. McMaster kinnitas ka kohe pärast selle infolekke meediasse sattumist, et USA luuresuhete rikkumise pärast liitlasriigiga ei muretse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles