Michael Moore teeb Trumpist plahvatusohtlikku filmi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA president Donald Trump (vasakul) ja dokumentaalfilmitegija Michael Moore.
USA president Donald Trump (vasakul) ja dokumentaalfilmitegija Michael Moore. Foto: /AP/Scanpix

Filmitegija ja aktivist Michael Moore'i teeb salaja USA presidendi Donald Trumpi suhtes kriitilist dokumentaalfilmi. Režissööri sõnul on tegu niivõrd võimsa teosega, et kukutab presidendi võimult.

Dokumentaalfilmi «Fahrenheit 11/9» pealkiri viitab 9. novembrile ehk päevale, mis mullu kinnitati Trumpi valimisvõit. Dokumentaalfilmi õigused on omandanud Los Angeles Times'i teatel omandanud Bob ja Harvey Weinstein, kes tegelesid ka Moore'i varasema dokumentaali «Fahrenheit 9/11» levitamisega. «Fahrenheit 9/11» on üks maailma kõige rohkem tulu toonud dokumentaalfilm, see tõi sisse 120 miljonit dollarit.

Weinsteinide teatel on nende roll värske film võimalikult suure hulga vaatajate ette tuua. Ka lisasid nad avalduses, et neid muudab sellesse revolutsiooni kaasatus ekstaatiliseks.

Produktsioonifaasis olev film uurib, mis faktorid viisid Trumpi valimisvõiduni, kirjutab Entertainment Weekly. Hiljutise pressiteate kohaselt torkab film Trumpi telfonkattest läbi.

«Ükskõik, mida talle on üritatud teha, pole see läbi läinud,» sõnas Moore. «Isegi kui ta haavab end ise, ärkab ta järgmisel hommikul ikka üles ja jätkab tegutsemist ja säutsumist. See film teeb sellele kõigele lõpu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles