Video: naine hüppab röövli tõkestamiseks autokapotile (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Ameerika Ühendriikides Wisconsinis kogub menu video naisest, kes heidab tema autot ärandada üritanud röövli takistamiseks otse liikuva masina kapotile. 

27-aastane Melissa Smith oli Milwaukee bensiinijaamas tšekki trükkimas, kui tema autosse hüppas võõras mees ja hakkas minema sõitma. «Mõtlesin: oh ei, see ei saa minuga praegu juhtuda,» rääkis Smith kohalikule raadiojaamale.

Müüginaisena töötav Smith hüppas liikuvale autole, põrutades kätega vastu tuuleklaasi. Varas üritas samal ajal minema sõita, pannes naisest lahti saamiseks käima isegi kojamehed. Smithi sõnul kuulis ta rooli taga istuvat meest naermas.

Lõpuks sööstis kurjategija masinast välja, haarates endaga kaasa Smithi käekoti ja mobiiltelefoni. Smith ise hüppas endiselt liikuvasse autosse ning jõudis selle kinni pidada.

«See ei ole kõige targem ja turvalisem asi,» lausus ta hiljem. «Aga ma järgisin vaid oma instinkti.»

Turvakaamera video on pälvinud laialdast vastukaja – naist nimetatakse nii hulluks kui kangelaseks. «Helistasin esimese asjana oma peigmehele,» rääkis Smith. «Ta ei olnud mu valikust vaimustuses, aga tal on hea meel, et kõik on korras.»

Politsei otsib kahtlusaluseid endiselt taga.

Vaata naise hulljulget tegu allpoolasuvast videost. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles