Terroritõrjepolitsei ülem: suur osa Manchesteri terrorirünnaku võrgustikust on kinni võetud

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchesteri rünnakus hukkunute mälestamiseks lillede asetamine.
Manchesteri rünnakus hukkunute mälestamiseks lillede asetamine. Foto: OLI SCARFF/AFP/Scanpix

​Briti politsei teatel peeti reedel Manchesteri lõunaosas kinni 44-aastane mees, keda kahtlustatakse seotuses terrorirünnakuga, milles sai surma 22 inimest. Terroritõrjepolitsei ülema sõnul on suur osa võrgustikust kinni võetud.

Politsei teadaande kohaselt võeti mees kinni Rusholme´i piirkonnas.

Terrorirünnakuga seoses hoitakse praegu kinni kokku üheksat inimest. Kaks varem kinni võetud inimest on vabastatud.

Terroritõrjepolitsei ülema Mark Rowley hinnangul on rünnaku uurimises jõudsalt edusamme tehtud ja tabatud suur osa võrgustikust, kuhu kuulus veresauna korraldanud Salman Abedi.

Terrorirünnakuga seoses hoitakse praegu kinni kokku üheksat inimest. Kaks varem kinni võetud isikut on vabastatud. Rowley sõnul on tõenäoline, et kinni peetakse veel inimesi.

Rowley ütles, et politsei usub, et nad on kätte saanud suure osa võrgustikust ja et uurimises on saavutatud tohutut edu.

Manchesteris on pärast esmaspäevast terrorirünnakut popkontserdile hoogustunud vihakuriteod, ütles varem päeval Manchesteri politseiülem Ian Hopkins. Politseiülema sõnul ei tohi olla linnas kohta diskrimineerimisele ja vihkamisele. Ta kutsus inimesi kõikidest vahejuhtumitest teada andma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles