75 000 euro eest pääseb Marine Le Peniga õhtusöögile (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marine Le Pen.
Marine Le Pen. Foto: JB Autissier/imago/PanoramiC/Scanpix

Prantsusmaa Rahvusrinde partei on algatanud sel kuul toimuvate parlamendivalimiste eel rahakogumiskampaania, pakkudes toetajatele eksklusiivseid hüvesid, vahendab Politico.

Rahvusrinde juht Marine Le Pen kutsus toetajaid osalema nn patriootliku laenu kampaanias, kuna ükski Prantsuse ega välismaa pank parteile raha ei laena.

Annetajad saavad eksklusiivsete kingituste osaliseks, näiteks ootab kõiki toetajaid Le Peni allkirjaga sertifikaat.

Neile, kes panustavad üle 15 000 euro, avaneb võimalus osaleda Le Peniga mõnel prestiižsel üritusel, 75 000 euro eest saab aga parteijuhiga juba eraviisilise õhtusöögi.

Prantsuse valijad lähevad hääletuskastide juurde 11. ja 18. juunil, mil kahes voorus valitakse 577-kohalise rahvaassamblee koosseis.

Eile avaldatud küsitluse kohaselt on Rahvusrindel praegu 18-protsendiline toetus. Suurim toetus on president Emmanuel Macroni parteil En Marche! – 29,5 protsenti, teisel kohal on konservatiivsed vabariiklased 22 protsendiga.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles