Filipiini politsei teatas kasiinotulistaja tapmisest

, BNS-i välisuudiste toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suitsu tõusmas Manila hasartmängukompleksist, kus relvastatud isik avas reedel mitu korda tule.
Suitsu tõusmas Manila hasartmängukompleksist, kus relvastatud isik avas reedel mitu korda tule. Foto: Bullit Marquez/AP

Manila

Filipiinide politsei teatas reedel relvastatud mehe tapmisest, kes tegi pealinna Manila kasiinos mitu lasku.

"Ta on surnud. Meie sõdurid tapsid ta," ütles politseijuht Ronald dela Rosa televõrgule GMA.

Politseiülema sõnul ei olnud tegemist terrorismiga, sest relvastatud isik ei tulistanud kasiinos ühtegi inimest. Tõenäoliselt oli tegu dementse isiku nurjunud röövikatsega, lisas ta.

Dela Rosa kirjeldas varem enne tulistaja kahjutuks tegemist kujunenud olukorda. Tulistamine leidis aset Manila rahvusvahelisest lennujaamast üle tee asuvas Resorts World Manila hasartmängukompleksis.

Dela Rosa sõnul jalutas mees ühte hasartmänguruumi ja tulistas automaatrelvast M4 suure teleekraani pihta. Seejärel kallas ta bensiiniga üle ühe mängulaua ja süütas selle põlema, lisas politseijuht.

Politseijuhi sõnul tulistas mees seejärel laoruumi pihta, sisenes sellesse ja asus oma seljakotti mängužetoonidega täitma. Siis liikus mees ülakorrusele kompleksi hotellina tegutsevasse ossa.

Manila politseülema Oscar Albayalde sõnul üritas tulistaja varastada mängužetoone väärtuses 2,3 miljonit dollarit.

Politsei teatel keegi vahejuhtumis surma ei saanud, ent rüsina ja suitsu sissehingamise tagajärjel sai vigastada 30 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles