Pealtnägija üritas peatada terroriste neid pudelitega loopides (7)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Terrorirünnak Londonis.
Terrorirünnak Londonis. Foto: Hannah McKay / Reuters / Scanpix

Londoni terrorirünnaku pealtnägija üritas peatada inimesi pussitavaid terroriste, loopides neid pudelite ja õlleklaasidega.

Londoni elanik Gerard rääkis Daily Mailile, et nägi, kuidas kolm terroristi pussitasid tüdrukut vähemalt 15 korda, hüüdes samal ajal: «See on Allahi eest!».

Mehed jooksid baaridesse ja pubidesse ning pussitasid seal olnud inimesi. Gerard jooksis terroristidele järele ning näitas politseile, kust neid leida.

Gerard hüüdis terroriste jälitades inimestele, et nad eest ära jookseksid, kuna kolm meest pussitasid valimatult kõiki ette jäänud inimesi. Mees nägi, kuidas terroristid jooksid ühe pubi juurde, pussitasid uksehoidjat ja tungisid kõrtsi sisse.

Gerard jooksis meestele pubisse järele ning hakkas neid pudelite ja õlleklaasidega loopima, ise samal ajal hüüdes, et inimesed välja jookseks. «Ma teadsin, et see oli tobe, aga ma püüdsin inimesi aidata ja päästa elusid. Oleks ma seal komistanud, oleks mind tõenäoliselt tapetud,» rääkis mees ajalehele.

Gerardist on saanud sotsiaalmeedias kangelane ning inimesed tänavad teda julguse eest.

Suurbritannia pealinnas Londonis sõitis auto inimeste sekka. Lisaks toimus Borough' turu juures pussitamine. Kahes terrorirünnakus suri kuus ja sai haavata ligi 50 inimest. Lisaks said surma kolm terroristi, kelle tapsid politseinikud.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles