Selgus Londoni rünnaku kolmas ohver (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirsty Boden.
Kirsty Boden. Foto: twitter

Londoni kesklinnas laupäeva õhtul toimunud terrorirünnakus hukkus seitse ja haiglaravi vajas 48 inimest, kellest 36 viibib jätkuvalt haiglas. Neist 18 seisund on siiani kriitiline.

Kirsty Boden

Täna tuvastati kolmas Londoni terrorirünnakus hukkunu. Selleks oli Londoni haiglas õena töötanud 28-aastane Kirsty Boden, kes oli pärit Austraaliast.

«Proovides aidata (Londoni) sillal viga saanud inimesi, jooksis ta otse n-ö ohule sülle ja kaotas seetõttu elu. Me oleme väga uhked selle üle kui julge, hooliv ja kangelaslik ta oli,» rääkis Bodeni pere.

James McMullan 

James McMullan. / AP/SCANPIX
James McMullan. / AP/SCANPIX Foto: AP/Scanpix

Eile tuvastati rünnaku teise ohvrina 32-aastane londonlane James McMullan.

McMullani pereliikmete sõnul oli politsei leidnud ühe rünnakus hukkunu taskust James McMullani nimel välja antud pangakaardi.

Viimati nähti McMullanit laupäeva õhtul Londoni silla lõunaküljel asuva Barrowboy & Bankeri pubi ees. McMullan oli ettevõtja, kes oli hiljuti saanud oma äri arendamise jaoks 1,2 miljoni naela suuruse investeeringu, kirjutas The Times.

Tema õde Melissa McMullan kirjeldas venda kui inspireerivat ja haruldast inimest.

Christine Archibald

Esimesena tuvastati 30-aastane Kanada kodanik Christine Archibald, kes suri oma kihlatu käte vahel pärast seda, kui sai löögi terroristide juhitud kaubikult Londoni sillal. Naine töötas väidetavalt kodutute varjupaigas.

Christine Archibald. FOTO: AP/Scanpix
Christine Archibald. FOTO: AP/Scanpix Foto: /AP

Tapetute seas on ka üks Prantsuse kodanik, kuid isiku nime pole veel avalikustatud.

Siiani kadunute hulgas on ka üks Hispaania ja üks Austraalia kodanik.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles