Paanikas austraallased hüppasid pommihoiatuse tõttu lennukist välja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: David Gray/Reuters/Scanpix

Kohalikus Austraalia lennujaamas hüppasid reisijad valehäire tõttu lennukist välja hoovõturajale. Kogu asi sai alguse oksekotile kirjutatud sõnumist, vahendab Deutsche Welle.

New South Walesis asuva Albury kohalikus lennujaamas maandunud lennukis tekkis paanika pärast seda, kui üks reisija oli leidnud lennuki tualeti lähedalt oksekoti kirjaga «pomm».

Reisija Wendy Willet kommenteeris ringhäälingujaamale Australian Broadcasting Corporation, et tal ei olnud turvariskist aimugi enne, kui politsei oli maandunud lennuki ümber piiranud.

«Samal hetkel, kui me peatusime, hakati karjuma «Evakueeruge!,» kirjeldab Willett.

«Jätke oma pagas maha,» meenutab üks teine reisija antud korraldusi. «Minge välja ja jookske!»

Kõige rohkem ärevil reisijad hüppasid otse asfaldile, ootamata ära tavapärasemat trepist väljumise võimalust. Teised evakueeris politsei.

Pärast maandumist arreteeriti 30-aastane isik, kuid korrakaitsjad keeldusid avaldamast, kas kogu juhtum oli alguse saanud oksekotile kirjutatud sõnast «pomm». Politsei kinnitas siiski mingi sõnumi olemasolu.

«Mitte midagi ei leitud,» teatas politsei kõneisik täna. «Kellegile ei olnud tegelikku ohtu, ainult kiri.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles