Medvedev vallandas veel kümme kindralmajorit

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dmitri Medvedev tutvub Moskva lähedal Kubinkas dessantväelaste relvastusega.
Dmitri Medvedev tutvub Moskva lähedal Kubinkas dessantväelaste relvastusega. Foto: SCANPIX

Venemaa president Dmitri Medvedev vabastas ametist kümme siseministeeriumis töötanud kindralmajorit, teatab Kremli pressiteenistus.

Vallandatute seas on miilitsakõrgkoolide juhte, vahendab RIA Novosti. Nii näiteks kaotasid töökoha siseministeeriumi alluvuses olevate Ufa, Rostovi, Tšeljabinski ja Saraatovi õigusinstituutide direktorid ja lisaks juhtimisakadeemia ning Moskva ülikooli asedirektorid.

Lisaks vallandas riigipea siseministeeriumi kaks peainspektorit, operatiivjälituse büroo asedirektori ja organisatsioonilis-järelevalve osakonna ülema asetäitja.

Siseministeeriumist selgitati Interfaxile, et kümnest neli kaotasid oma töökoha vanuse tõttu. Ülejäänud aga õppeasutustes toimuvate reorganiseerimiste ja koosseisude vähendamiste pärast.

Siseministeeriumis aset leidva laiaulatusliku reformi käigus on ametist vabastatud enam kui 30 kindralit. Vastavalt plaanidele väheneb kindralite arv seniselt 427-lt 340ni. Kandidaatide atesteerimine erinevatele ametikohtadele siseministeeriumis ja selle allasutustes peab olema lõppenud 1. juuniks 2011.

Tagasi üles