Venezuela rikkuritel käib pidu katku ajal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venezuela rikkurid naudivad elu Buddha Bari luksuslikul katuseterrassil. All-linnas kestab ränk majanduskriis.
Venezuela rikkurid naudivad elu Buddha Bari luksuslikul katuseterrassil. All-linnas kestab ränk majanduskriis. Foto: LUIS ROBAYO/AFP/SCANPIX

Ajal, mil enamikul venezuelalastel ei jätku raha toidu ostmiseks ja püütakse ots otsaga kokku tulla, peab väike kildkond endiselt eksklusiivseid pidusid, kus süüakse sušit ja rüübatakse kokteile.

Kuigi riiki on tabanud vaesus ja poliitiline vägivald, käituvad rikkad, nagu kriis neid ei puudutaks. Ning just maailma vägivallapealinnana tuntud Caracas on Ladina-Ameerika riikides esimene, kus avati trendika rahvusvahelise ööklubide keti Buddha Bari harulokaal.

Olukorras, kus riigis on puudus jahust ja suhkrust, saab Buddha Bari menüüst tellida searibisid, tuunikala steiki või takosid kalaga – seda muidugi juhul, kui külastajatel on välja käia piisavas koguses dollareid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles