Kiiev: separatistid taandusid uutelt positsioonidelt Kamjanka lähistel (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ukraina piiripost
Ukraina piiripost Foto: Stringer/Scanpix

Ida-Ukraina ebaseaduslikud relvarühmitused, kes üritasid eile hõivata uusi positsioone Donetski oblastis Kamjanka küla lähedal niinimetatud hallis tsoonis, on taandunud oma varasematele positsioonidele, teatas Ukraina sõjaväelise operatsiooni pressikeskuse esindaja Anton Mõronovõtš täna.

«Vene-meelsete ebaseaduslike relvarühmituste eilne katse hõivata Kamjanka lähistel niinimetatud hallis tsoonis uus positsioone kukkus läbi. Vaenlane kandis elavjõus ja tehnikas suuri kaotusi ja taandus esialgsetele positsioonidele,» kirjutas Mõronovõtš Facebookis.

Eile varahommikul pidasid Ukraina piirivalvurid lisaks kinni kaks Vene piirivalve ametnikku, avaldas Ukraina piirivalve juht Viktor Nazarenko eile Facebookis.

«30. juulil kella 02:30 ajal öösel pidasid Hersoni oblasti piirivalvurid koos Ukraina sõjaväelastega Perekopi lahe ääres kinni kaks tundmatut, dokumentideta isikut ja avastasid paadi, mida nad olid kaldale jõudmiseks kasutanud. Pärast esmast juurdlust selgus, et kinnipeetavad on Venemaa Föderatsiooni Föderaalse Julgeolekuteenistuse (FSB) piirivalve koosseisu kuuluvad sõjaväelased,» kirjutas Nazarenko.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles