Suurbritannias mõisteti 16-aastane tüdruk süüdi 7-aastase tapmises

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kriminalistid sündmuskohal.
Kriminalistid sündmuskohal. Foto: Alex Cousins/SWNS.com/Scanpix

Suurbritannias Leedsi kohtus tunnistas 16-aastane tüdruk end süüdi 7-aastase Katie Rough'i tapmises, vahendab The Independent. 

7-aastane Katie leiti ühelt Yorki linna mänguväljakult selle aasta 9. jaanuaril. Tüdrukul olid kaelal ja rindkerel sügavad lõikehaavad. Politsei sai väljakutse mänguväljakule, sealt toimetati tüdruk haiglasse, kus ta hiljem suri.

Süüdistatav tüdruk osales varasematel kohtuistungitel videokõne teel, aga keeldus rääkimast. Oma tunnistuse edastas ta paberil, mille kohus ka vastu võttis. Väidetavalt ei näidanud tüdruk ennast süüdi tunnistades ja pabereid allkirjastades välja mitte mingisuguseid emotsioone. 

Teismeline eitas mõrvasüüdistust, aga tunnistas end süüdi tapmises. Tüdruku esindaja sõnul nõustub süüdistatava leer karistusega. Otsuse tegemisel võeti arvesse tüdruku vanust ja ta mõisteti süüdi tapmises vähendatud vastutusega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles