Trumpi poeg asus end isa kombel Twitteris kaitsma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Trump juunior
Donald Trump juunior Foto: STEPHANIE KEITH/REUTERS/Scanpix

Täna selgus, et Donald Trumpi poeg Donald Trump nooremale anti e-kirjaga teada Venemaa kavatsusest aidata vanemal Trumpil Ühendriikide presidendiks saada, vahendab New York Times. 

Ühendriikide president Donald Trump Foto: Instagram/Scanpix
Ühendriikide president Donald Trump Foto: Instagram/Scanpix Foto: Instagram/Instagram

39-aastasele Trump juuniorile teatati e-kirjaga, et Venemaa soovib abistada miljardäri kampaaniat USA presidendiks saada. Kolm inimest, kes olid kirjast teadlikud kinnitasid, et selle vahendajaks oli britist publitsist. Tema aitas korraldada ka kohtumise Kremli-sidemetega advokaadi ja Trump juuniori vahel.

Advokaat väitis, et tal on Trumpi vastaskandidaadi Hillary Clintoni kohta valgustkartvat infot.

Trump juunior sattus New Yorki Timesi haardesse juba eile, mil väljaandes avaldati lugu sellest, kuidas ta kohtus saladuskatte all Vene advokaadi Natalaia Veslnitskajaga.

Trump juunior asus isa kombel avalikkusele oma versiooni edastama sotsiaalmeediakanali Twitter vahendusel. «Ilmselgelt olen ma esimene kampaaniat tegev inimene üldse, kes läheb kohtumisele eesmärgiga saada vastase kohta infot…see ei viinud kuskile aga võimalust tuli kasutada,» säutsus Trump juunior.

Kogu loo mahategemisest hoolimata palkas Trump juunior eile New Yorgi kriminaalkaitseadvokaadi Alan Futerfase

«Meedia ja demokraadid on Vene loole äärmiselt pühendunud. Kui see arulage kohtumine on kõik, mis nad aastaga leidnud on, saan nende meeleheitest aru!» seisis tänahommikuses säutsus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles