Kadunud viieaastane Läti poiss leiti surnult (15)

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadunud Vanja.
Kadunud Vanja. Foto: Läti politsei.

Lätis 1. juulil kadunuks jäänud viieaastane Ivan Berladin leiti täna õhtul Grobina piirkonnas Dubeni metsast surnult, teatasid LNT ning portaal Rus.TVNET.

Tõenäoliselt poiss eksis metsas ära ning ei suutnud sealt väljuda. Selle kinnitamiseks või ümberlükkamiseks tehakse ekspertiis. Poisi surnukeha leidsid politseinikud ja vabatahtlikud, vahendas Rus.Postimees.

Viieaastane Ivan Berladin (Ivans Berladins) lahkus lähedaste teadmata oma kodust Liepajas Pavilostase tänaval 1. juulil.

Oli teada, et poiss istus 1. juulil kell 8 Tosmares marsruuttaksosse ja sõitis Karosta suunas. 20 minutit hiljem sõitis väikebussiga kesklinna suunas Kuršu väljakuni. Viimast korda nähti teda 1. juulil kell 16 Spidolu tänava piirkonnas.

Eile tuli otsingutes pööre, kui politsei teatas, et Ivan võis sõita Liepajast 12 kilomeetrit ida pool asuvasse Dubenisse. Politsei analüüsis läbi 200 tundi videomaterjali, mille sai Liepaja kesklinna turvakaameratest ja kohalikelt elanikelt ning jõudis järeldusele, et poiss võis minna Dubenisse suunduva bussi peale.

Naabrite sõnul oli Vanja peres sageli konflikte ning laps oli jäetud omapäi. Vaatamata eale võis teda sageli näha jalutamas kodunt kaugel. Politseinikud avaldasid varem arvamust, et poiss võis sattuda välismaale, sealhulgas Eestisse. Ta kuulutati eelmisel nädalal rahvusvaheliselt tagaotsitavaks ning selle tõttu olid ka Eesti politsei- ja piirivalveamet ning vabatahtlikud valmis teda otsima.

Kommentaarid (15)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles