Traagiliselt hukkunud Ivans leiti lähimast elumajast poole kilomeetri kauguselt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivans Berladins.
Ivans Berladins. Foto: Läti politsei

Traagiliselt hukkunud Läti viieaastane poiss Ivans Berladins elas ja suri üksinda, ütles Läti politseijuht Ints Ķuzis eile pressikonverentsil.

Ķuzise sõnul olid 1. juuli hommikul Liepājast lahkunud ja üleeile kodulinnast 12 kilomeetri kauguselt Dubeņi metsast surnuna leitud Berladinsi vanemad ta sisuliselt hüljanud ja poiss pidi õppima, kuidas ise hakkama saada. Ķuzis kirjeldas, kuidas poiss palju aega üksinda mööda Liepājat ringi uidates aega veetis ning isegi üksinda mängis.

Kodulinnast lahkus poiss bussiga, politseijuhi sõnul ei teadnud Berladins bussi asudes ilmselt, kuhu see viib. Üksik poiss ei pälvinud ka bussijuhi ja reisijate tähelepanu.

Bussisõidu järel sattus poiss äikesevihma kätte ja otsis metsast peavarju, leidmata sealt teed välja. Poisi surnukeha leiti üleeile õhtul umbes kolme kilomeetri kaugusel bussipeatusest, lähim elumaja jäi Ķuzise sõnul leidmispaigast 500–700 meetri kaugusele.

Ķuzise sõnul selgitatakse surma täpne põhjus välja lahangu järel, kuid viiteid vägivaldsele surmale tema sõnul pole. Tõenäoliselt suri poiss alajahtumise tagajärjel. Millal lahanguraport avalikustatakse, pole veel teada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles