Uus kommunikatsiooniülem asus Trumpile vastanduvaid postitusi kustutama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anthony Scaramucci.
Anthony Scaramucci. Foto: RS/MPI/Capital Pictures/Scanpix

Donald Trumpi uus kommunikatsiooniülem asus kustutama oma Twitteri postitusi, mis esindavad presidendi vaadetele vastukäivaid arusaamu, öeldes, et need segavad teda töö juures.

Anthony Scaramucci asus pärast esimest tööpäeva reedel tühjendama oma Twitteri kontot postitustest, mis esindavad Donald Trumpile vastukäivaid vaateid nii immigratsiooni, kliimamuutuse, islami kui relvakontrolli vallas.

«Täielik läbipaistvus: ma kustutan vanu postitusi. Varasemad vaated on arenenud ja ei tohiks saada segajaks. Ma teenin presidendi huve ja ainult see on tähtis,» teatas uus kommunikatsiooniülem Twitteris.

Scaramucci varasemad sissekanded on esindanud praeguse administratsiooni poliitikale üsna vastukäivaid vaateid. Näiteks 2012. aastal säutsus ta demokraatide ideede toetuseks, et on geiabielude poolt, surmanuhtluse vastu ja toetab naiste õigust abordile.

Valge Maja pressisekretär Sean Spicer pani reedel ootamatult pärast Scaramucci värbamist ameti maha.

Trump teatas kirjalikus avalduses, et on Spiceri teenete eest tänulik ja kiitis ta häid vaatajanumbreid. Spiceri pressikonverentsid olid oma ettearvamatuse ja ajakirjanikke ründava tooni tõttu üsna jälgitud ja said kiiresti aluseks poliitilisele satiirile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles