«Allahu Akbar» karjunud mees ründas Hispaania politseinikku

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv
Pilt on illustreeriv Foto: JOSEBA ETXABURU/REUTERS/Scanpix

«Allahu Akbar» karjunud ja noaga vehkinud mees vigastas täna Maroko ja Hispaania Melilla enklaavi vahelisel piiril politseinikku, vahendab BNS Hispaania võimude teadet.

Piiripunkti tormanud mees peeti kinni, ütles Hispaania siseminister Juan Ignacio Zoido. Siseminister ei täpsustanud seda, kas rünnaku näol oli tegemist terroriaktiga. 

AFP andmetel oli mees sisenenud piiripunkti, tõmmanud välja suure noa ja karjunud «Allahu akbar» («Jumal on kõikvõimas»). Seejärel suutis ta ühte politseinikku kergelt vigastada. 

Hispaania politsei pressiesindaja sõnul jooksis mees piiripunkti. Esialgsete andmete kohaselt oli ründaja marokolane, aga seda pole kinnitatud. 

Melilla linn asub Maroko põhjarannikul, aga kuulub Hispaaniale. Melilla ja läheduses asuv Ceuta on ainsad kohad, kus Euroopa Liidul on maismaapiir Aafrikaga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles