India moslemist naine langes Londonis aumõrva ohvriks (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseiauto Londonis. Pilt on illustratiivne
Politseiauto Londonis. Pilt on illustratiivne Foto: SWNS.com/Tony Kershaw/Scanpix

India moslemist naine rööviti, vägistati ja tapeti Londonis kättemaksuks suhte eest araablasest mehega, kirjutab The Independent. 

19-aastase Celine Dookhrani surnukeha leiti läbi lõigatud kõriga ühes Lääne-Londoni majas asunud külmkapist. Dookhraniga koos rööviti ka teine naine, keda vägistati, aga kes jäi ellu.

Kaks naist rööviti maskides meeste poolt eelmisel kolmapäeval. Nad viidi Kingston-upon-Thamesi linnaosasse, kus mõlemat naist vägistati ning Dookhran tapeti.

33-aastane Mujahid Arshid toodi üleeile Wimbledonis kohtu ette, kus talle esitati süüdistus mõrva, tapmiskatse, vägistamise ja inimröövi eest. Samuti toodi kohtu ette Vincent Tappu, keda süüdistati inimröövile kaasa aitamises.

Prokurör Binita Roscoe ütles kohtule, et tapetud teismeline oli India moslem, kes oli alustanud suhet araablasest moslemiga. Arvatakse, et noore naise tapmise puhul oli tegu aumõrvaga, mis oli seotud tema suhtega araabia moslemiga.

Mõlema süüdistatava mehe karistus määratakse praeguste plaanide kohaselt 21. augustil. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles