«Simpsonid» jätsid Trumpi pika ninaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Trump animasarjas «Simpsonid»
Donald Trump animasarjas «Simpsonid» Foto: Fox/XPOSUREPHOTOS.COM/Scanpix

Kuulsa multifilmi «Simpsonid» tegijad avaldasid, et nad keeldusid USA president Donald Trumpi soovist osaleda joonissarjas külalisesinejana, kirjutab Independent.

Produtsent Al Jean’i käest küsiti eelmisel nädalal selle kohta, kas multifilmi tegijad on kunagi keeldunud mõne kuulsuse soovist oma häält sarjas kasutada. Väljaande Wrap sõnul olevat Jean enne vastamist korraks vaikseks jäänud ja seejärel lausunud: «Ütleme nii, et see inimene on USA president.»

«Simpsonid» ennustasid ühes 16 aastat tagasi televiisorisse jõudnud episoodis Trumpi saamise USA presidendiks. Tema järglaseks samas ametis sai peretütar Lisa Simpson, kes pidi üritama parandada kaost, mille Trump oma ametiajaga maha jättis.

Independenti sõnul võis Trumpi soov sarjas osalemiseks inspireerida multifilmi tootjaid ja sel hooajal ilmus episood, mis kirjeldas humoorikalt Trumpi esimest 100 päeva USA presidendina.

«Simpsonite» üks stsenariste, Matt Groening, on selgelt väljendanud seda, et Trump talle ei meeldi.  

Tutvustust episoodist, mis räägib Trumpi esimesest 100 päevast ametis: 

Video: Animation on Fox/Youtube

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles