Nice’i lennujaama töötaja virutas reisijale rusikaga näkku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EasyJeti lennuk Nice'i lennujaamas
EasyJeti lennuk Nice'i lennujaamas Foto: Lionel Urman/Lionel Urman/Sipa USA/Scanpix

Lennujaama töötaja lõi Prantsusmaa Nice’i lennujaamas väikelast süles hoidnud reisijale rusikaga näkku, kirjutab Independent. 

Mehed sattusid tunnistajate hinnangul sõnelusse seoses rohkem kui 13 tundi hilinenud EasyJeti lennuga. Eile hakkas sotsiaalmeedias levima foto, millel on näha, kuidas erivajadustega reisijatega tegelev lennujaama töötaja virutab ühele reisijale rusikaga näkku.

Rohkem kui 150 reisijat olid juba 13 tundi oodanud lendu, mis viiks nad Nice’i Cote d’Azuri lennujaamast Londonisse. Lennu väljumine hilines tehniliste probleemide tõttu. Juba Londoni Lutoni lennujaamast Nice’i tulnud lend jäi tehniliste probleemide tõttu natuke hiljaks.

Nice’is tekkis probleem lennuki tankimisega ja seetõttu pidid reisijad terve päeva lennujaamas ootama.

Sotsiaalmeedias avaldatud piltide ja pealtnägijate ütluste kohaselt rääkis üks reisijatest erivajadusega reisijatega tegeleva Samsic’i firma töötajaga. 9-kuu vanust last süles hoidnud reisija oli näidanud välja rahulolematust vähese beebitoidu ja erivajadusega reisijatele mõeldud ootealade suhtes.

EasyJet kinnitas, et vahejuhtumit uuritakse ja lennufirma suhtleb Nice’i lennujaamaga ning firmaga, mille heaks reisijat löönud mees töötas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles