Ühendriikides sõitis auto kõnniteel inimestele otsa

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnetuskohal.
Õnnetuskohal. Foto: AP

Ühendriikides sõitis auto pühapäeval Los Angeleses kõnniteele, kus vigastada sai kaheksa inimest, teatas politsei.

Pealtnägijate kirjeldusel kaldus masin kurvis kõrvale ning sõitis kõnniteel otsa jalakäijatele ja inimestele, kes istusid restorani The Fish Spot ees üles seatud laudade ümber.

"Kõik einestasid ja nautisid elu, kui eikusagilt ilmus see auto ja sõitis neile otsa," ütles tunnistaja Courtney Crump. Crumpi sõnul jäid mitu inimest auto alla vedelema ja pealtnägijad üritasid neid välja tõmmata. Esimesena pihta sanud mees sai tõsiseid peavigastusi.

"Ma kuulsin valje meeleheitlikke karjeid. Ma olen vapustatud," jätkas naine.

Los Angelese päästeteenistuse eestkõneleja Margaret Stewarti sõnul sai üks mees üliraskelt vigastada ja veel kolm raskelt viga. Kõik kaheksa toimetati haiglasse.

Crumpi kirjeldusel väljus juht masinast ja paistis olevat segaduses. Mees hüppas tagasi sõidukisse, mis sundis tunnistajaid teda võimuesindajate saabumiseni kinni hoidma.

Õnnetuse põhjused on uurimisel.

Los Angelese politsei eestkõneleja Josh Rubenstein ütles, et tegu paistab olema õnnetusega ja miski ei viita sellele nagu oleks juht tahtlikult inimestele otsa sõitnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles