De Correspondenti ja Clavarino vastused Postimehele (2)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõpuks Hollandi alternatiivmeediaportaalis De Correspondent ilmunud lugu pidi algselt minema Corriere della Sera ja Newsweeki veergudele.
Lõpuks Hollandi alternatiivmeediaportaalis De Correspondent ilmunud lugu pidi algselt minema Corriere della Sera ja Newsweeki veergudele. Foto: Erik Prozes

Nii Clavarino kui De Correspondent lubasid oma vastuseid neljapäeva õhtuks, kuid saatsid need hoopis reede õhtul pärast Postimehe trükiaega. Sestap ilmuvad nende kommentaarid alles tänase lehe jätkuloo kõrval (Postimehe veebis on loetavad olnud alates nädalavahetusest).
 

De Correspondenti peatoimetaja asetäitja Maurits Martijn:

Oleme lugenud süüdistusi, mida esitasite meie kaasautori Tomaso Clavarino kohta. Olime üllatunud, et Postimees ei kontakteerunud meie ega Tomaso Clavarinoga enne karmide süüdistuste avaldamist. Ajakirjanduse põhimõtted nõuavad, et inimesed, kellest räägitakse, saavad sõna enne loo avaldamist. Selle õiguse eiramine on tõsine tegematajätmine, eriti kui esitatakse küsimusi kellegi professionaalse väärikuse kohta. Veelgi enam siis, kui süüdistusi esitavad riigiametnikud.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles