Pildid: poolakas tahtis Milanos röövitud modelli süvaveebis maha müüa (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Itaalias Milanos rööviti 20-aastane Briti modell, eesmärgiga ta internetisügavustes maha müüa, vahendab CNN. 

Itaalias inimröövi ohvriks langenud modell naasis pühapäeval koju Suurbritanniasse, teatab BNS. Politsei otsib inimrööviga seoses veel vähemalt üht meest.

Politsei on vahistatud 30-aastase Suurbritannias elava Poola päritolu mehe, keda peetakse inimröövi peakorraldajaks. Ohver on korrakaitsjatele öelnud, et nägi kahte meest ja tunnetas veel vähemalt kolme inimese kohalolu.

Modell, kelle nime Itaalia politsei ei avaldanud, uimastati ja pisteti seotud kätega reisikotti. Pimeveebis (inglise keeles: dark web) plaaniti ta maha müüa pornoleheküljel.

Röövis kahtlustatuna viibib nüüd vahi all Suurbritannias elav 30-aastane Poola kodanik Lukasz Herba. Ta arreteeriti Milanos Briti konsulaadi ees, kui ta naist sinna toimetas, teatas Itaalia politsei. See, miks kahtlusalune naise sinna viis, pole seni selge.

Politsei sõnul otsitakse rööviga seoses veel vähemalt üht inimest.

Modell saabus Milanosse 10. juulil ja tal oli järgmiseks päevaks kokku lepitud töökohtumine. Kui ta saabus korterisse, kus kohtumine aset pidi leidma, ründasid teda kaks meest ja vangistasid ta seejärel auto pagasnikusse.

Naise sõnul viidi ta Alpides asuvasse üksikusse maamajja. Seal hoiti teda kinniseotud kätega ja kappi lukustatuna umbes nädal aega.

Itaalia politsei teatel nõudis kahtlusalune naise vabastamise ja oksjoni peatamise eest tema agendilt ligikaudu 300 000 eurot. Uurijate sõnul oli arvatav röövija varem juba mitu taolist oksjonit korraldanud ja röövitud tüdrukuid maha müünud. Ohvreid nimetas ta saagiks.

Oksjonite veebilehekülgedele oli muuhulgas lisatud ohvrite kirjeldus ja alghind. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles