Fotod: Brüsseli politsei avas Molenbeeki eeslinnas tule auto pihta (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Brüsseli politsei avas teisipäeval Molenbeeki eeslinnas pärast tagaajamist tule auto pihta, mille juht teatas, et sõidukis on lõhkeainet.

Belgia rahvusringhääling RTL tsiteeris politsei pressiesindajat, kes ütles, et tagaajamine algas, kui liiklusummikusse jäänud sõiduk tagurdas otsa politseiautole. Politsei peatas auto lasuga rehvi.

«Me saime juhi autost välja ja ta ütles meile kohe, et autos sees on lõhkeainet,» ütles politsei pressiesindaja. RTLi teatel on sõiduk registreeritud Saksamaal.

Reutersi teatel piiras politsei piirkonnaümber ja ütles elanikele, et nad püsiksid siseruumides. Kohale tuli ka pommirühm.

Reuters vahendas, et lõhkeaineid autost ei leitud. Prokuratuuri kõneisiku sõnul on tegu vaimselt ebastabiilse inimesega. Juht on Rwandast pärit ja tal pole varasemalt politseiga kokkupuuteid olnud. 

Brüssel on kõrgendatud valmisolekus 2016. aasta enesetapurünnakute tõttu. Paljud rünnakutega seostatud inimesed kas elasid Molenbeekis või käisid sellest mingil ajahetkel läbi.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles