Grõmtšak: Venemaa lahkub Donbassist 2018. aastal

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donetski linn Donbassis
Donetski linn Donbassis Foto: Viktor Drachev/TASS/Scanpix

Ukraina okupeeritud alade ja sisepagulaste asjade minister Juri Grõmtšak arvestab, et Venemaa lahkub Donbassist 2018. aastal.

«Olen rääkinud ja valmis tänagi kinnitama, et mitte üksi minu, vaid ka teiste inimeste arvestuste kohaselt peaks Venemaa lahkuma Donbassist 2018. aastal, kusjuures oma rehkendustes millegi sanktsioonide-taolise kohta, mis samuti allkirjastati ja jõustusid, arvestati seda samuti,» ütles Grõmtšak teleusutluses vastuseks küsimusele Venemaa Donbassist lahkumise tähtaja kohta.

Minister arvas seejuures, et Venemaa Donbassis viibimise aega pikendati 2017. aasta alguses toimunud okupeeritud alade blokaadi tõttu.

«Ainus asi, on sellised kahtlused, et viimane selline lahing Ukraina pärast tuleb novembris, siis kui Venemaa püüab mängu panna kõik, mis tal on, selleks, et kõigutada Ukraina olukorda selle nimel, et lahkuda Donbassist,» ütles Grõmtšak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles