Kihlveokontor ennustab Trumpile kiiret lõppu (9)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Trump.
Donald Trump. Foto: JONATHAN ERNST/Reuters/Scanpix

USA president Donald Trumpi sidemed Venemaaga ja kõrgenenud pinged Põhja-Koreaga on oluliselt vähendanud tema tõenäosust püsida ametiaja lõpuni Valges Majas, kirjutab Independent.

Kihlveokontori Betfair kasutajate hinnangul on 53 protsendine võimalus, et Trump ei püsi ametis 2020. aastani ja ta sunnitakse enne ametist lahkuma. Praegusel hetkel saaks sellele Betfairis panustades raha tagasi 1,89 kordselt.

Trumpi koefitsiendid on pärast tema ametisse nimetamist oluliselt langenud. Jaanuaris arvas 63 protsenti kihlveokontori kasutajatest, et Trump suudab oma ametiaja lõpuni ametis püsida. Kihlveokontori klientide hinnangul on tõenäosus 10 protsenti, et Trump saab ametist priiks veel enne järgmise aasta algust.

Kõige tõenäolisemaks ametist lahkumise ajaks peetakse järgmist aastat, mille peale on valmis raha panustama 26 protsenti klientidest.

Trumpi võimalusi on väga negatiivselt mõjutanud kõrgenenud pinged USA ja Põhja-Korea vahel ja see, et Trump on paljude hinnangul konflikti väga halvasti lahendanud. Tema teravad väljaütlemised on ka USA poliitikute sõnul olukorda halvendanud. 60 USA kongressi liiget on presidendi väljaütlemised hukka mõistnud. 

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles