Riigiduuma asespiikri majja kirjutas end salaja sisse kümneid illegaale

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigiduuma asespiiker Svetlana Žurova
Riigiduuma asespiiker Svetlana Žurova Foto: SCANPIX

Vene riigiduuma asespiikri Svetlana Žurova majja Peterburi lähistel olid end ilma omaniku nõusolekuta kirjutatud sisse kümneid illegaale.

«Tahan öelda kohe, et see ei juhtunud lihtsustatud registreerimise tõttu läbi interneti. Uute eeskirjadega pole see seotud,» kinnitas ta täna Interfaxile.

Žurova, kes on kiiruisutamise olümpiavõitja, väitis, et tänase päeva seisuga on tema majja sisse registreeritud kaheksa inimest. «Kuid neid oli rohkem,» lisas ta.

Asespiikri selgituse järgi töötasid «vanad skeemid» ja praeguste oletuste järgi on toimunuga seotud eluaseme eelmine omanik.

Naine rääkis eelmisel nädalal portaalile gzt.ru, et tema majja oli endi kirjutanud sisse üle 20 võõrtöölise. Ta sai sellest teada, kui pankadest hakkasid saabuma teatised, millest selgus, et sissekirjutatud olid eluaseme tagatisel võtnud laenu.

Migratsiooniameti Peterburi osakond ei näe selles «midagi kriminaalset», et majja olid end kirjutanud sisse mitmed võõrtöölised, vahendas RIA Novosti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles