Saksamaal varastati 20 tonni šokolaadi (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kinder Surprise šokolaadimunad
Kinder Surprise šokolaadimunad Foto: CAREN FIROUZ/REUTERS/Scanpix

Saksamaa keskosas käib jaht varastele, kes viisid endaga kaasa haagise, milles oli ligikaudu 20 tonni šokolaadi. Samal ajal kadus Põhja-Saksamaal mahla täis veos, vahendab Deutsche Welle. 

Kesk-Saksamaa politsei teatas täna, et külmikhaagis koos lasti Nutella, Kinder Surprise šokolaadimunade ja teiste maiustustega läks nädalavahetusel Neustadtis kaduma. «Kõigil, kellele pakutakse ebatavalisi kanaleid pidi suurtes kogustes šokolaadi, tuleks koheselt politseiga ühendust võtta,» seisis politsei avalduses.

Koorma väärtuseks hinnatakse ligikaudu 70 000 eurot ja tõenäoliselt varastati see laupäeva õhtu ja pühapäeva keskpäeva vahel.

Varastel läks šokolaadi minema toimetamiseks vaja kaubikut ja politsei uurib nüüd, kas see juhtum oli seotud veel teisegi nädalavahetusel aset leidnud vargusega. Selle käigus viisid vargad endaga kaasa kaubik ja tühi haagis.

Põhja-Saksamaa politsei otsib aga 30-tonnist haagist, mis oli täis puuviljamahla. Veose väärtuseks on hinnanguliselt 70 000 eurot ja see varastati laupäeva hommikul. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles