Turu lähistel avastati teeservast kahe eaka soomlase laibad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: ts.fi

Turu lähistel Ruissalos leidsid juhuslikud möödujad teeservast kahe eaka inimese surnukehad. Edela-Soome politsei uurib juhtumit tapmisena, surmapõhjused on veel välja selgitamisel, vahendab Iltasanomat.

Laipu märkas ka eile päeva ajal oma õe suvilast aiatöödelt jalgrattaga kodu poole sõitnud ja Iltasanomatega rääkinud Jussi, kes väljaandele oma perekonnanime avaldada ei soovinud.  

«Esmalt pöördus minu poole üks inglise keelt kõnelenud naine, kes püüdis mulle midagi öelda, mina aga ei oska üldse inglise keelt. Siis võttis ta appi kehakeele ja tõmbas sõrmega üle kõri, et selgitada, et keegi on surnud,» rääkis Jussi Iltasanomatele.

«Seejärel tuli mu juurde ka soome keelt kõnelenud naisterahvas, kes ütles, et teeservas on surnukehad.»

Jussi sõitis edasi teeristini ja nägi neid nüüd ka ise. Laipade kõrval seisis mees, kes ütles, et ta ootab politseid ja soovitas edasi sõita. «Ta värises üle kogu keha,» kirjeldas Jussi.

«Oli tunne, nagu oleksid nad siin juba kaua aega lebanud. Miks küll ei olnud varem keegi 112 helistatud? See on ju nii tiheda liiklusega ristmik,» imestas ta.

Talle tundus, et surma põhjuseks võisid olla laskehaavad, aga päris kindel ta ei ole.

Soome telekanali MTV teatel olid ohvriteks kaks meesterahvast, kuid politsei veel seda infot kinnitanud ei ole. Jussi hinnangul oli üks neist pigem naise surnukeha.

«See oli kohutav. Ma ei ole kunagi laipu näinud. Kohtun meelsamini elavatega,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles