Esileedi tänas Chelsea Clintonit poja kaitsmise eest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA president Donald Tump poja Barroni ja abikaasa Melania Trumpiga.
USA president Donald Tump poja Barroni ja abikaasa Melania Trumpiga. Foto: YURI GRIPAS/REUTERS/Scanpix

Ühendriikide esileedi Melania Trump tänas endise presidendi Bill Clintoni ja läinudaastastel valimistel Donald Trumpi vastu kandideerinud Hillary Clintoni tütart Chelsea Clintonit, et viimane Twitteris ta poega kaitsma asus, vahendab Independent. 

Chelsea Clinton Foto: Brennan Linsley/AP/Scanpix
Chelsea Clinton Foto: Brennan Linsley/AP/Scanpix Foto: Brennan Linsley/AP

Chelsea Clinton mõistis Twitteris mitmes säutsus sügavalt hukka artikli, mis kritiseeris presidendi 11-aastase poja Barron Trumpi riietumisstiili.

Clinton, kes kasvas Valges Majas karmi meedia alatise tähelepanu all üles, palus, et see oleks veidi arusaavam.

«On aeg, et meedia ja kõik teised jätaksid Barron Trumpi rahule ja lubaksid talle lapsepõlve, mida ta väärib,» säutsus Clinton Twitteris. Sellega reageeris ta Daily Calleris ilmunud artiklile, mille pealkirjaks oli: «On viimane aeg, et Barron Trump hakkaks riietuma nii nagu Valges Majas kohane on».

Artikli autori arvates ei tohiks presidendi poeg enam kanda talle tavapäraseid T-särke ja lühikesi pükse, vaid peaks eelistama bleisereid, särki ja lipsu ning juuksed ära kammima.

«Ühestki lapsest ei peaks nii rääkima ei päris elus ega internetis,» seisis Clintoni teises säutsus.

Melania Trump vastas Clintoni postitustele samuti säutsuga, milles teda tänas.

Esileedi viitas säutsus oma isiklikule heategevuslikule projektile, mille eesmärk on väidetavalt võidelda laste küberkiusamisega. See on pannud avalikkuse kulme kergitama, sest president Trump on tuntud oma vastaseid alandavate säutsude ja mõnitava kõne poolest. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles