Barcelona rünnakus hukkunute arv tõusis veelgi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mälestusüritus Barcelonas.
Mälestusüritus Barcelonas. Foto: Francisco Seco/AP/Scanpix

Barcelona terrorirünnakutes hukkunute arv kasvas täna hommikul 16 peale, teatasid kohalikud võimud.

«Täna hommikul suri kriitilises seisus haiglas viibinud 51-aastane saksa naine,» seisis ametivõimude teates.

Eelmisel neljapäeval toimunud rünnakud La Rambla tänaval ning Cambrilsi turismikuurordis vigastasid umbes 120 inimest. Hukkus 16.

Nädala alguses lasi politsei maha La Rambla tänaval kaubikuga rahva hulka sõitnud Younes Abouyaaqoubi, kelle tabamiseks käivitati üle-Euroopaline inimjaht.

16 hukkunud inimese hulgas oli kuus hispaanlast, kolm itaallast, kaks portugallast, üks belglane, üks kanadalane, üks ameeriklane, üks sakslane ning üks briti-austraallane. Ohvrite hulgas oli kaks last.

Rünnakute eest võttis vastutuse terrorirühmitus Islamiriik (ISIS). 

Hukkunute mälestamiseks toimus eile La Rambla tänaval demonstratsioon, mille käigus toodi rünnakupaika lilli ning mõisteti terror hukka. MANU FERNANDEZ/AP/Scanpix
Hukkunute mälestamiseks toimus eile La Rambla tänaval demonstratsioon, mille käigus toodi rünnakupaika lilli ning mõisteti terror hukka. MANU FERNANDEZ/AP/Scanpix Foto: MANU FERNANDEZ/AP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles