Šoti keskkonnaagentuur ei kiitnud Trumpi golfiraja planeeringut heaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Trump Šotimaale Aberdeenshire'i ehitatud golfirajal.
Donald Trump Šotimaale Aberdeenshire'i ehitatud golfirajal. Foto: Andrew Milligan/PA Wire/Press Association Images/Scanpix

Šoti keskkonnakaitseagentuur leidis, et ka uus Trump Organizationi Aberdeenshire'i golfiraja ehituskava ei vasta keskkonnanõuetele.

Trump Organization tegi uue kava, vastates keskkonnaagentuuri varasematele etteheidetele. Muudatuste hulka kuulusid üle väljaku avalike juurdepääsu teede lubamine ning kohaliku oja väljaku niisutamiseks kasutamise lõpetamine, kirjutab Politico.

Šoti agentuur kiitis muudatused heaks, kuid nõudis jätkuvalt, et Trump Organization nõustuks ehitusel üksikasjaliku keskkonna planeeringuga. Sellega ei ole ettevõte aga nõus.

Trump Organization pidi esialgse plaani kohaselt 2008. aastal investeerima miljard naela Aberdeenshire'i kuurorti laiendamiseks, kuid vaidluste käigus on plaani ulatus oluliselt vähenenud.

Ettevõte esitas taotluse ehituse alustamiseks kaks aastat tagasi, kuid kohalik omavalitsus on otsust korduvalt edasi lükanud, kuivõrd plaanile on vastu Šoti keskkonnakaitseagentuur ja agentuur Šoti Looduspärand.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles