Harvey kahjude abipakett võib küündida 150 miljardini (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
People and rescue boats line a street at the east Sam Houston Tollway as rescues continue from flooding following Tropical Storm Harvey. (Melissa Phillip/Houston Chronicle via AP)
People and rescue boats line a street at the east Sam Houston Tollway as rescues continue from flooding following Tropical Storm Harvey. (Melissa Phillip/Houston Chronicle via AP) Foto: Melissa Phillip/AP

Troopilise tormi Harvey põhjustatud kahjud on nii laialdased, et sellest võib saada USA läbi aegade kõige kallim looduskatastroof, prognoosisid teisipäeval võimuesindajad.

«Minu hinnangu kohaselt on meil vaja koguda 150 miljardi USA dollari suurune abipakett,» ütles esindajatekoja demokraadist seadusandja Sheila Jackson-Lee telekanalile CNN.

Jackson-Lee valimispiirkond Houstonis on siiani suures osas vee all.

Abipakett oleks seega 2,5 korda suurem, kui see, mille kongress kiitis heaks 2012. aastal orkaan Sandy laastamistöö järel New Yorgis, New Jerseys ja Marylandis.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles