Õpilasega pargis seksinud õpetaja läheb kohtu alla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alberta Padilla.
Alberta Padilla. Foto: Kuvatõmmis

Ameerika Ühendriikides andis tütar politseile välja oma õpetajana töötanud ema – 52-aastane naine pidas ligi aasta kestnud afääri oma õpilasega.

Texases San Antonios töötav matemaatikaõpetaja Alberta Padilla alustas afääri 17-aastase õpilasega väidetavalt siis, kui andis talle eratunde. Süüdistuste järgi astus pedagoog õpilasega linnapargis vahekorda, samuti tõi talle kingitusi – näiteks toitu, riideid ja mobiiltelefoni. Eesmärgipärane kohtumine oli selleks ajaks muutunud rutiinseks.

Padilla arreteeriti seepeale, kui võime teavitas kahtlasest afäärist tema tütar. Talle heidetakse ette ebakohast suhet õpetaja ja õpilase vahel ning süüdimõistmise korral võib teda oodata kuni 20 aastat vangistust.

Politsei kätte jõudnud salvestiselt olevat kuulda, kuidas poiss Padilla tütart palub: too ärgu rääkigu politseiga, sest tal on õpetaja vastu tunded. 

Padilla tööandja, Lady Bird Johnsoni keskkool määras naise palgata puhkusele.

Padillat hoitakse maakonnavanglas ja kautsjon tema eest on 20 000 dollarit (ligi 16 800 eurot). 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles