Prantsusmaal toimus õõvastav rotirünnak (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rott.
Rott. Foto: Nottingham Post/Scanpix

Üks Prantsusmaa tüdruk sattus õõvastava rünnaku ohvriks. Nimelt tungis talle keset und kallale kari rotte, kirjutab Euronews.

14-aastane liikumisvõimetu tüdruk leiti voodist, kaetuna rotihammustuste ja verega. Arvatakse, et rotid tungisid kuidagi tema tuppa Põhja-Prantsusmaal asuvas Roubaixi linnas. Tüdrukul olid näos, kätel ja jalgadel tõsised vigastused.

Tüdruku isa sõnul oli kõikjal verd ja lapsel jooksis kõrvadest verd. Isa kartis, et tütrel oli tekkinud ajuverejooks. Ta lisas, et mõned tüdruku sõrmeotstest olid otsast hammustatud ja kirurgidel ei õnnestunud sõrmi korda teha.

Raske haiguse all kannatava tüdruku valulävi on tema isa sõnul oluliselt kõrgem ja ta polnud võimeline oma vanemaid appi kutsuma.

Õnneks näitasid proovid, et tüdruk ei marutaudi ei haigestunud. Euronewsiga suhelnud meditsiinieksperdi sõnul on selline vahejuhtum ülimalt haruldane, sest tavapäraselt toituvad rotid laipadest ja inimesi ei ründa.

Kohaliku meedia sõnul olid maja lähedal asuvad prügikastid pilgeni täis ja väidetavalt kaebab tüdruku isa majahalduri ka kohtusse.  

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles