Pakistani ekspeaministri naine võitis koha parlamendis

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pakistani ekspeaministri Nawaz Sharifi partei aktivistid tähistavad tema naise võitu pühapäeval Lahores peetud parlamendi järelvalimistel.
Pakistani ekspeaministri Nawaz Sharifi partei aktivistid tähistavad tema naise võitu pühapäeval Lahores peetud parlamendi järelvalimistel. Foto: AFP / Scanpix

Võimult tõrjutud Pakistani peaministri Nawaz Sharifi naine võitis tema koha parlamendis, mis jäi vakantseks pärast seda, kui varade varjamises süüdistatud Nawaz pidi ülemkohtu otsusega sellelt tagasi astuma, näitasid mitteametlikud tulemused pühapäeval.

Kliimamuutuste minister Mushahid Ullah Khan ütles, et Pakistani Moslemiliigasse kuuluv Kulsoom Nawaz Sharif võitis pühapäeval Lahores korraldatud järelvalimised, kogudes 61 254 häält. Ta edestas oma peamist rivaali Yasmin Rashidi erakonnast Tahreek-e-Insaf.

Rashid tunnistas valimiskaotust.

Kulsoom Nawaz Sharif viibib praegu Londonis kurguvähi ravil.

Sharifi tütar Maryam ütles telepöördumises, et võit tõestas inimeste armastust ekspeaministri vastu ja mittenõustumist ülemkohtu otsusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles