Video: Valgest Majast välja söödud Spicer pilas Emmydel oma endist tööd

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sean Spicer Emmydel.
Sean Spicer Emmydel. Foto: Chris Pizzello/AP/Scanpix

Kõik teadsid, et Ühendriikide televisiooniauhindade Emmyde jagamine ei saa üle ega ümber USA presidendist Donald Trumpist, kuid keegi ei oodanud, et üritusel võtab sõna Valge Maja endine pressiesindaja Sean Spicer. 

«Seekordsete Emmyde vaatajaskond saab olema kõigi aegade suurim,» teatas Spicer poodiumile kõndides lühikest kõnet alustades.

Jaanuaris astus Spicer võitlusse meediaga, kui kaitses Trumpi väidet, et tema ametissevannutamisest võttis osa kõigi aegade suurim vaatajaskond. «Seekordse ametissevannutamise tunnistajaks oli kõigi aegade suurim publik. Punkt,» ütles Spicer toona. Väide oli vastuolus fotojäädvustustega. 

Spicer, kes täitis Valges Majas ka kommunikatsioonijuhi ülesandeid, esitas lahkumisavalduse 21. juulil. Tema otsus oli Ühendriikide meedia väitel seotud Trumpi otsusega palgata kommunikatsioonijuhiks ametikohal vaid kümme päeva vastu pidanud Anthony Scaramucci. Spiceri asemel asus Valges Majas pressinõuniku ülesandeid täitma Sarah Huckabee Sanders.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles