13 moodust, kuidas ärritada soomlast

Soome 100 portaal
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Willamsi kaamerasilma ette jäid tavalise Soome raamatukogu riiulid, kus lugemisvara kenasti tähestiku järjekorda seatud. Ent kui nende nelja tähe vahele pikkida mõned E-tähed, saab kokku vandesõna, mis on Soomes igapäevaselt kasutusel ja levinud ka üle riigi piiride.
Joel Willamsi kaamerasilma ette jäid tavalise Soome raamatukogu riiulid, kus lugemisvara kenasti tähestiku järjekorda seatud. Ent kui nende nelja tähe vahele pikkida mõned E-tähed, saab kokku vandesõna, mis on Soomes igapäevaselt kasutusel ja levinud ka üle riigi piiride. Foto: Very Finnish Problems instagrami konto

Soomlased on pealtnäha karusest olemusest hoolimata siiski ka mõnusalt  humoorikas rahvas. Ning kohe kindlasti teavad soomlased, mis on eneseiroonia. Muidu ei oleks järgneval videol sadu tuhandeid soomlastest fänne. 

Kui soovid soomlaste elu-oluga läbi huumori paremini kursis olla, vaata SIIA või otsi Facebookist üles lehekülg Very Finnish Problems.

Lehekülgi haldab Joel Willams, kelle sulest ilmus Soomes 2017. aasta juunis 214-leheküljeline raamat«101 Very Finnish Problems – The Foreigner's Guide to Surviving in Finland». Raamatu kirjastas Gummerus.

Inglismaal sündinud Joel Williamsi tõi Soome armastus. Ent õnnelikus suhtes Soome jõudes hoomas mees ühtäkki, et lisaks armsamale on tal sügavamad tunded tekkinud ka Soome suhtes. Williams on Suurbritannias tunnustatud kirjanik ning digiturundusfirma InkTank-i üks asutajatest. Muuhulgas on mees loonud ka britte läbi huumoriprisma vaatava lehekülje.Very Brexit Problems.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles