Vene allveelaev andis Süürias raketilöögi (4)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vadim Savitskii/Sputnik/Scanpix

Musta mere laevastiku allveelaev Velikii Novgorod andis Vahemerelt tiibrakettidega Kalibr löögi Idlibis asuvale terroristide juhtimiskeskusele ja teistele objektidele.

«Ootamatu raketilöögiga hävitati Vene sõjaväepolitseinike vangivõtmiskatses osalenud terroristide tähtsad juhtimispunktid, ettevalmistuskeskused ja soomustehnika,» seisis kaitseministeeriumi teates. «Ülevaatus tuvastas kõikide sihtmärkide tabamise ja hävitamise,» märkis ministeerium.

Kaitseministeeriumi väitel langesid rünnaku alla viimastel päevadel tuvastatud tugipunktid, väe ja soomustehnika koondumiskohad, samuti Al-Nusra Rinde moonalaod.

Idlibi provintsi kontrollib terrorirühmitusega Al-Qaeda seotud Levanti Vabastuskomitee. Idlibi lähistel piirasid võitlejad ümber 29 vene sõjaväelast, keda hoiti tule all mitu tundi. Vahejuhtumis said kolm venelast haavata.

Vene kaitseministeeriumi kohaselt tõrjusid vene sõdurid rünnaku kohalike hõimuvõitlejate abiga.

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles