Californias mõisteti eluaegne vangistus kaheksa inimest tapnud mehele

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Scott Dekraai kohtus.
Scott Dekraai kohtus. Foto: Sam Gangwer/AP/Scanpix

California osariigis mõisteti reedel eluaegne vanglakaristus 2011. aastal juuksurisalongis kaheksa inimest maha lasknud mehele, teatasid USA võimuesindajad.

Süüdistuse kohaselt avas 47-aastane Scott Dekraai inimeste pihta tule oma endise naise töökohaks olnud juuksurisalongis.

Dekraai vabandas kohtus ohvrite perekondade ees ja nimetas juhtunut muu hulgas "täielikuks enesekontrolli kaotuseks".

Mõrtsukas tunnistas ennast süüdi juba kolm aastat tagasi, kuid kohtuasi venis skandaali tõttu, mille kohaselt kasutasid võimuesindajad informaatoreid Orange´i maakonna kinnipidamisasutustes, kus Dekraai vangis istus.

Dekraai ja tema endine naine Michelle Fournier pidasid vihast võitlust nende kaheksa-aastase poja hooldusõiguse üle. Mees sisenes juuksurisalongi kuulikindla vesti ja kolme tulirelvaga ning lasi esimesena maha oma eksnaise. Seejärel tappis ta salongiomaniku, veel ühe juuksuri ja kliendid ning lõpuks parklas autos istunud mehe. Mõrvar võeti kinni paar minutit pärast veretööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles