Islandil tapeti lätlannast kolme lapse ema (3)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Islandi pealinnas Reykjavikis tapeti läinud nädalal Lätist pärit kolme lapse ema, selgus neljapäeval kohaliku meedia teadetest.

Reykjaviki politsei tuvastas ohvrina 44-aastase lätlanna Sanita Brauna, kes oli elanud Islandil mitu aastat ja töötas seal koristaja ja toateenijana mitmes hotellis ja külalistemajas.

Lätlanna tapmise kahtlustusega on politsei kinni pidanud asüüli taotlenud mehe Jeemenist, kel oli naisega olnud lühiajaline suhe, vahendas Islandi uudisveeb Visir politseiülema Grímur Grímssoni sõnu.

Eelmise neljapäeva õhtul kuulsid naabrid Hagameluri tänava kortermaja kõrgeima korruse korterist valjuhäälset sõnelust ning rüseluse hääli.

Kohalekutsutud politseinikud leidsid eest surmavalt haavatud ohvri ning tema verega kaetud ründaja, kes peeti sündmuskohal kinni. Korteris oli veel ka üks islandlasest mees, kes lasti mõne aja pärast vabaks.

Politsei ei ole veel tapmise motiivi välja selgitanud.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles