Marseille pussitajal oli 7 identiteeti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eilse terrorirünnaku sündmuspaiks Prantsusmaal.
Eilse terrorirünnaku sündmuspaiks Prantsusmaal. Foto: CLAUDE PARIS/AP/Scanpix

Eile Prantsusmaal Marseille’s kahe naise surmaga lõppenud rünnaku korraldanud pussitajal oli seitse identiteeti, vahendab CNN.

Pariisi prokuröri Francois Molinsi kinnitusel leiti ründaja sõrmejälgede abil, et tal oli seitse erinevat nime, viimane registreeritud identiteet oli Tuneesia päritolu Ahmed H. Politsei huviorbiiti sattus ta viimati 29. septembril Lyonis, kui ta vahistati poevarguse eest.

Molinsi sõnul pussitas Ahmed H. 20-sentimeetrise noaga Marseille’ rongijaamas alustuseks surnuks ühe naise, jooksis seejärel minema, kuid naasis, et surmata veel teinegi naine.

Prokurör lisas, et üks pealtnägija üritas teda takistada ja ründaja liikus seejärel politseinike poole, kes ta siis maha lasid.

Läbiotsimisel leiti ründaja juurest veel üks väike kööginuga ja mobiiltelefon. Molinsi sõnul oli ta tuntud raskete uimastite tarbija.

ISIS võttis eile hilisõhtul rünnaku eest vastutuse, kuid politsei otsib viiteid tõenditele, mis seda väidet kinnitaksid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles