Las Vegase tulistaja motiiv on segane

Margus Parts
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Las Vegases vähemalt 59 inimest tapnud Stephen Paddock.
Las Vegases vähemalt 59 inimest tapnud Stephen Paddock. Foto: John Raoux/AP/Scanpix

Pühapäeva õhtul Las Vegases 59 inimest tapnud Stephen Paddocki teo motiiv paneb uurijaid kukalt kratsima. Lähedaste ja naabrite sõnul oli tegu tagasihoidliku, ent jõuka mehega, kes reisis tihti ja kellele meeldisid hasartmängud.

Pealtnäha veetis Paddock Ameerika rikkama keskklassi unelmate vanaduspõlve. 64-aastane mees käis viimati päevatööl 30 aastat tagasi, kahe miljoni dollari suuruse varanduse oli ta omandanud kinnisvarasse investeerides ja Nevada kasiinodes suurtele panustele mängides.

Järeltulijateta Paddock oli kaks korda lahutatud ja elas oma 62-aastase Filipiinide päritolu tüdruksõbra Marilou Danleyga nooblis Mesquite’i pensionäride linnaosas, kuhu lastega peresid ei lubata. Lapsepõlveunistuse ajel oli ta teinud lennukijuhi litsentsi ja oli kahe väikelennuki omanik, kuid polnud juba aastaid ise lennanud. Põhiliselt lõi ta aga aega surnuks pokkerit mängides ja kruiisidel käies.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles