Galerii: Venemaal hukkus rongi ja bussi kokkupõrkes 16 inimest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Venemaal hukkus täna Kasahstani numbrimärgiga reisibussi ja rongi kokkupõrkes vähemalt 16 inimest, ütlesid Vene ametnikud.

Õnnetus leidis aset kell 3.29 Moskvast umbes sada kilomeetrit idas asuva Pokrovi linna raudteejaama lähistel. Raudtee ülesõidul arvatavasti tehnilise rikke tõttu seisma jäänud reisibussile sõitis küljelt otsa Peterburist Nižni Novgorodi teel olnud rong.

Piirkondlik terviseamet oli varem teatanud 19 inimese hukkumisest, kuid Vene juurdluskomitee teatas hilisemas avalduses väiksemast hukkunute arvust. Interfaxiga vestelnud allika varasemal sõnul oli hukkunuid 21.

«Esialgseil andmeil sai surma 16 inimest, kaasa arvatud üks laps,» teatas juurdluskomitee. «Teised reisijad, kelle seas on ka alaealisi, toimetati haiglasse erinevate vigastustega. Hukkunute ja vigastatute arv on väljaselgitamisel.»

Kõik hukkunud olid bussireisijad.

«Rongi reisijatest keegi surma ei saanud,» teatas piirkonna valitsus.

Üks hukkunutest oli Kasahstani kodanik, ütles Kasahstani välisministeeriumi pressiesindaja Anuar Žainakov.

«Viimastel andmetel asus õnnetuse hetkel bussis 55 Usbekistani kodanikku ja kaks bussijuhti Kasahstanist, üks neist hukkus, teine toimetati Pokrovi ajutisse asupaika,» edastas Žainakov sotsiaalmeedias.

FOTO: Vene eriolukordade ministeerium/Scanpix
FOTO: Vene eriolukordade ministeerium/Scanpix Foto: /Sputnik
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles