Rootsi lõunaosas sai tulistamises viga neli inimest (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootsi politseiauto.
Rootsi politseiauto. Foto: TT NEWS AGENCY/REUTERS/Scanpix

Rootsi lõunaosas asuvas Trelleborgi linnas sai neljapäeva hilisõhtul tulistamises vigastada neli inimest, teatas politsei.     

Politsei toonitas, et juhtunut ei uurita terrorismina. Informatsiooni laskude kohta kesklinnas hakkas võimudele laekuma kohaliku aja järgi kella üheteistkümne ajal õhtul.

Trelleborgi linnas käivitus seepeale politsei suuroperatsioon. Politsei otsis koertega sündmuskohalt relvi ja kuulas üle tunnistajaid.

«Üks inimene on võetud vahi alla ja veel viis viidud seoses tulistamisega ülekuulamisele,» teatas politseiülem Hans Nilsson.

Ühegi vigastatu seisund ei ole eluohtlik. Kahe kannatanu vigastused olid tekitatud tulirelvaga, ühel oli noahaav.

Kõik intsidendis osalejad olid 18-25 aastased mehed.

«Viis ülekuulamisele viidud isikut on vabastatud ning arreteeritud meest kahtlustatakse mõrvakatses,» lisas Nilsson, märkides, et ei välista tulistamisega seoses edasisi vahistamisi. Tema sõnul ei olnud ükski tulistamisega seotud isik politseile eelnevalt tuttav.

Politsei ei oska veel öelda, mis oli tulistamise motiiv.

«Trelleborg on väike ja rahulik linn, meie jaoks ei ole selline asi normaalne,» sõnas politsei Lõuna prefektuuri kõneisik Frdrik Bratt.

Meediakanali SVT andmetel korraldasid korrakaitsjad lähedalasuvasse majja haarangu. Ühtlasi kontrolliti sõidukeid Malmösse viival maanteel.

Trelleborg asub 33 kilomeetri kaugusel Malmö linnast lõunas.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles