Briti kuningliku paari kõrval istus nunnast julgeolekuagent?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti kuningliku paari kõrval istus nunnast julgeolekuagent?
Briti kuningliku paari kõrval istus nunnast julgeolekuagent? Foto: SCANPIX

Möödunud nädala reedel aset leidnud Briti kuninglikud pulmad olid politseile suuroperatsioon.

Kinnitamata andmetel kaitses prints Williamit ja ta abikaasat, Cambridge`i hertsoginnat Catherine`i niinimetatud ninjanunn, edastab Daily Mail.

Telepildist oli näha, et pruutpaari kõrval istusid Westminster Abbey tseremoonia ajal kaks hallides nunnariietes nunna. Ühel neist olid jalas Reebok Classic jooksujalatsid.

Müstiliseks teeb asjaolu see, et kui ülejäänud kirikutegelasi teati nime- ja nägupidi, siis seda nunna ei tundnud mitte keegi. Tegemist oli nunnariietes isikuga, kes istus paarile lähemal.

Teine nunn oli aga Westminster Abbey vaimulikkonda kuuluv õde Judith. Agendiks peetav nunn oli pikemat kasvu ja ka ta kehahoiak oli teistsugune.

Spekulatsioonide kohaselt oli selle naise puhul tegemist julgeolekuagendiga, kes kaitses pruutpaari ning oleks pidanud ära hoidma võimaliku rünnaku nende suunas.

Nunnade rõivastus näitas, et nad kuuluvad Community of the Sisters of the Church nimelisse usulahku.

Suurbritannia politsei Scotland Yard oli pulmapäeva turvalisusmeetodid väga detailselt paika pannud. Oletatakse, et kirikus võis julgeolekuagente olla üsna palju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles