Suurbritannias vahistati pussitamises kahtlustatuna 13-aastane poiss

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseinikud Manchesteris.
Politseinikud Manchesteris. Foto: Mikey Jones/Mercury Press/Caters News Agency/Scanpix

Manchesteris vahistati 13-aastane poiss, keda kahtlustatakse 15-aastase pussitamises, kirjutab BBC.

Mostoni linnaosas toimunud rünnaku käigus sai 15-aastane ohver eluohtlikke vigastusi. Ohver leiti eile õhtul ja nüüd on ametivõimud palunud tunnistajatel endast märku anda.

Inspektor Matt Oxley kinnitas vahistamist ja lausus: «Me oleme inimese vahistanud, aga üritame puslet siiani kokku panna ja palume avalikkuselt abi.»

Praeguseks on kinni peetud 13-aastane poiss, keda kahtlustatakse teismelise ohvri vigastamises. Politsei uurib juhtumit ja vahistatud poiss on viidud ülekuulamisele.

BBC-le kommentaari andnud kohaliku kirikuõpetaja Martin Saundersi sõnul on üldiselt tegu hea piirkonnaga, aga aeg-ajalt tuleb ette ka kriminaalseid vahejuhtumeid. Tema sõnul oli 30 aastat tagasi Mostonis oluliselt rohkem kuritegevust ja jõuguvägivalla tõttu oli tegu küllaltki karmi linnaosaga, aga tänaseks on olukord täielikult muutunud.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles